Vragen?

We snappen dat je waarschijnlijk nog wel vragen hebt - daarom hieronder een assortiment van de meest gestelde vragen die wij krijgen.

FAQ

Hoeveel ruimte is er nodig?

Ideaal is een podium van minimaal 8 x 4m. Mocht dit een probleem zijn, dan valt er meestal wel een oplossing te vinden (het heeft nog nooit NIET gepast). Maar voor het beste resultaat is het wel gewenst om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is. Er staan wel 9 man + instrumenten op te springen ;)

Wat kost het om jullie te boeken?

De prijs is heel sterk afhankelijk van de locatie, de duur van het optreden, of er licht en geluid bijgeboekt wordt of niet. Kortom: het is lastig hier iets over te zeggen zonder meer details te weten. Vraag hier een vrijblijvend een offerte aan voor jullie feest.

Wie zitten er allemaal in de band/Met hoeveel zijn jullie?

De band bestaat uit Brendan Kleer (drums), Martin Bloemendal (gitaar), Ruben Molendijk (basgitaar), Collin Verhagen (toetsen), Christiaan Schuiling (zang), Francien Verdenius (zang), Bas Verweij (Tenor Saxofoon), Peter van Asselt (Trombone) en Paul van Drunen (Trompet). Daarnaast hebben we ook altijd onze vaste geluidsman Roel Gruwel bij ons. In totaal dus 10 personen.

Zijn blazers inbegrepen of kost het meer om die erbij te boeken?

Blazers zijn ALTIJD inbegrepen. Blazers zijn gaaf dus we spelen gewoon niet zonder blazers!

Kan ik er ook een DJ bij boeken?

Ja dat kan! We hebben contact met meerdere DJ's waar we regelmatig mee samenwerken. Zij kennen ons en ons repertoire goed waardoor ze altijd kunnen zorgen voor een DJset die naadloos aansluit op een Spuit11 optreden.

Zijn jullie incl. licht en geluid te boeken?

Jazeker, vraag ons om de mogelijkheden!

Hoe lang bestaan jullie al?

Spuit11 is in 2001 opgericht ter ere van het 11e lustrum van Delftsche Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Oorspronkelijk was de band gevormd als gelegenheidsband voor het gala dat dat jaar georganiseerd werd. Omdat de band een doorslaand succes was, werd besloten verder te gaan als coverband. Ondertussen bestaan we (in wisselende samenstellingen) dus al bijna 15 jaar!

Spelen jullie ook bruiloften?

Ja! Sterker nog, op dit moment spelen we voornamelijk op bruiloften. We vinden het altijd ontzettend leuk om zo'n persoonlijk optreden te mogen spelen.

Spelen jullie ook studentenfeesten?

Hier liggen onze roots! Natuurlijk spelen we studentenfeesten!

Spelen jullie ook bedrijfsfeesten?

Natuurlijk!

Kunnen jullie ook een rustige set spelen?

Alles kan, maar als je echt op zoek bent naar rustige achtergrond muziek dan raden we je toch aan om nog even verder te zoeken. Spuit11 is een grote band met feestrepertoire en is daarmee minder geschikt voor een rustige borrel.

Doen jullie ook verzoekjes?

Ja absoluut! Graag en veel! Als jullie van te voren aangeven een speciaal nummer te hebben, dan vinden we het altijd leuk om dat te spelen.

Ik speel zelf een instrument en wil graag een nummer meedoen, kan dat?

Dit doen we regelmatig (bijvoorbeeld bij bruiloften) en vaak is dit een hoogtepunt van de avond. Om gĂȘnante momenten te voorkomen, spreken we met gastartiesten wel altijd af om 1 of 2 keer mee te komen repeteren zodat iedereen op elkaar ingespeeld is.